Bu yıl 30.’su düzenlenen Shop&Miles Boat Show’a Türkiye distribütörlüğünü üstlendiğimiz Delphia Yachts’ın tanıtım standı, Vira Yatçılık YELKEN OKULU ve üniversite kulüplerimizin standlarıyla katıldık. Boat Show’da Delphia Yachts’ın; D47, D40.3, D33.3 ve D24 One Design modellerini sergileme şansı bulduk.

Ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle ülkemizdeki Delphia’ların sayısı hızla artmaya devam ediyor. 

Delphia’nın amiral gemisi D47; çekiciliği ve gücüyle Boat Show’un gözbebeği oldu. D40.3 ve D33.3ise gövde tasarımlarının mükemmelliğinin yanında; iç mekan konforu ve ahşap işçiliğinin farkıyla göz doldurdu. Delphia 24 One Design ise yelkende gerçek performansı arayan yarışçıların; özellikle “match race meraklıları”nın yoğun ilgisiyle ülkemizde yeni bir sınıfın doğuşu için ilk adımlarını attı…

Delphia Yachts tanıtım standımızın yanı sıra Boat Show Etkinlik Alanı’nın organizasyonunu üstlenerek; fuar süresince ücretsiz yelken, windsurf ve dalış eğitimi verdik.

Vira Yatçılık YELKEN OKULU standı ve desteklediğimiz üniversite kulüplerinin standlarıyla Etkinlik Alanı’nda pek çok ilke imza attık. Vira Yatçılık YELKEN OKULU standıyla 300’ü aşkın kişiyi ücretsiz olarak yelkenle tanıştırdık. Yıldız Teknik üniversitesi Yelken Topluluğu, Boğaziçi üniversitesi Sualtı Sporları Kulübü, İstanbul Bilgi üniversitesi Yelken, Windsurf ve Dalış Kulüpleri’nin tanıtımlarını yapmalarına olanak sağladık.

Vira Yatçılık Ailesi olarak gururla ve keyifle tamamladığımız Shop&Miles Boat Show öncesinde, süresince ve sonrasında bizi destekleyen tüm üyelerimize, “eski” öğrencilerimize ve elbette “marabalarımız”a teşekkür ederiz.

NTSR Fuarcılık, başta Sn. Esin Aslıhan olmak üzere, Sn. Dilek Karaduman ve Sn. Bülent Biçer’e, etkinlik alanındaki iskelelerimizi bize sağlayan; PMS Polietilen-Dock Marine, Sn. Hasan Avunduk’a, fuar kıyafetlerimiz için Sport Works, Sn. Taner Halaçoğlu başta olmak üzere Sn. Bahattin Falakaoğlu’na, Rekoprint, Sn.Rekin Taylaner’e ve Mintay Tekstil Sn. Necat Tayan’a, Vira Dans Gösterisi için Sn. Burcu çopur, Sn. Eylül İlçiz ve Sn. Ali Erim Koç’a desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

Delphia Türkiye | Vira Yatçılık

www.virayatcilik.comwww.delphiaturkiye.com

vira@virayatcilik.com