Sizin için de çevrenizdeki tüm tekneler birbirine mi benziyor? Sınırlı seçenekler, zevksiz tasarımlar, çirkin döşemeler sizi de mi tatmin etmiyor? Yalnız değilsiniz… 1990’dan beri bu “tek düzelikle” mücadele ediyoruz… Nasıl mı? çok basit.. 


Kuzey’in gücü, farkı ve çekiciliği…

Yatlarımızı gündelik seyirler için değil; en kötü hava koşullarında, “kızım” diyerek sevdiğimiz, etrafımızda teknemizden başka güvenebileceğimiz hiçbir şeyimiz yokken; O’na olan güveninizi boşa çıkarmayacak; Kuzey’in sert şartlarıyla mücadele edebilecek, okyanus-aşırı seyirleri zevke dönüştürecek kalite ile üretiyoruz.

Tersanemizin üstün laminasyon, infüzyon uygulaması; ileri montajlama bölümü, bu gücün ve güvenin ana kaynağıdır. Tasarım ve üretim ekibimiz; pek çok firma gibi, basit ve hafif tekneler üretmek için değil; tam anlamıyla “güçlü” tekneler yaratmak için çalışmaktadır.

üretilen her yatın, ilk sahibine kavuşmadan önce tersanemizin özel havuzlarında yağmurlama sistemi ile sızdırmazlık testinden başarıyla geçmesi gerekmektedir. Tüm yatlarımız dünyanın en güvenilir; kalite ve güvenlik denetleme kurumu olan Germanischer Lloyd’un (Alman Loydu) sertifikası ile 5 yıllık gövde garantisi güvencesiyle üretilmektedir.

Tek amacımız, güvenle seyir yapmanızı sağlamaktır. Hep söylediğimiz gibi; “siz yelken yapın, gerisini bize bırakın…”

Sizin için de çevrenizdeki tüm tekneler birbirine mi benziyor? Sınırlı seçenekler, zevksiz tasarımlar, çirkin döşemeler sizi de mi tatmin etmiyor? Yalnız değilsiniz… 1990’dan beri bu “tek düzelikle” mücadele ediyoruz.

Delphia, farklılığını; dünyaca ünlü tasarımcımız Andrzej Skrzat’ın yeteneğinden, çekiciliğini; Schnaase Interior Design‘ın şık ve mükemmeliyetçi yaklaşımından almaktadır.

Kuzey’in gücü, farkı ve çekiciliği sizi bekliyor..

Delphia Yachts Türkiye Web Sitesi‘ne giriş için tıklayın...

vira@virayatcilik.com